Friday, March 30, 2012

Åpent foredrag: Sosiale medier på liv og død

Torsdag 26. april kl. 14.00 har UiT gleden av å invitere til åpent foredrag med Hans-Petter Nygård-Hansen, en av kommunikasjonsbransjens mest engasjerte og kunnskapsrike fagpersoner.  

Thursday, 26 April 2012
14:00 until 15:30
Auditorium 1, Teorifagbygget på Campus Breivika

Sosiale medier på liv og død - Er du ikke sosial er du asosial - privat og i jobb!

ÅRETS SOSIALE MEDIER-PERSONLIGHET
Hans-Petter er en kjent stemme i sosiale medier. Nylig mottok han hedersprisen som årets sosiale medier-personlighet under Social Media Awards, som ble arrangert for første gang i Norge i år. I sin begrunnelse skrev juryen blant annet følgende om prisvinneren:

Produksjonen på bloggen er enestående. Ikke bare tar han opp interessante temaer, men han går ned i dybden og vet hva han har snakket om fordi han har eksperimentert eller spurt og gravd.

Han fortjener prisen fordi han er kunnskapsrik, genuint interessert i alle aspekter ved sosiale medier fra ulike perspektiv - og verdiøker vår hverdag rundt ting vi ellers ikke ville hatt tid til å grave oss ned i. Han er selvsagt også en god stemme på Twitter og deler mer enn gjerne av sin både brede og dype kunnskap.

Skal vi dele ut en pris til den personen som på en ytterst seriøs måte har bidratt mest til flest i 2011 – var det umulig for denne juryen å komme utenom.

HVEM PASSER FOREDRAGET FOR?
Foredraget passer for alle som jobber med informasjon, salg og markedsføring i både offentlig og privat virksomhet. Studenter bør også kjenne sin besøkelsestid. Hans-Petter lover å bidra med gode tips om hvordan sosiale medier kan brukes aktivt i jobbsøkerprosessen!

Vil du lære mer om hvordan du kan nå målene med sosiale medier, både i profesjonell og privat sammenheng? Da håper vi å se deg i publikum når Hans-Petter inntar podiet 26. april.

Besøk gjerne Hans-Petters nettside:
http://hanspetter.info/


via facebook.com